ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Mesut Acu Anaokulu

Şehit Mesut Acu Anaokulu

Başpınar mahallesi 1195 sokak no.12 Altındağ
Vizyon
Okuloncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkilaplari doğrultusunda sorgulayan,değerlendiren,araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek ve emsallerimiz icin örnek bir okul olmak.
Misyon
Biz Şehit Mesut Acu Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı,sevgi,işbirliği, sorumluluk,yardımlaşma paylaşma, gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş,hak ve sorumlulukları bilen kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Doğalgaz Kalorifer Kazan Sistemi
Ulaşım
Ulaşım Belediye Otobüsleri ile - EGO 395 - DOĞANTEPE-4 CD.-SIHHİYE-ULUS EGO 314 - KARAPÜRÇEK-YENİYOL-SIHHİYE-ULUS EGO 393 - D.TEPE 8.CD.-SIHHİYE-ULUS EGO 392 - DOĞANTEPE-4 CD.-DİKİMEVİ -KIZILAY-ULUS Dolmuş ile: Ulus Bentderesinden Siteler Yeniyol dolmuşları
İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus´a 9 km 15 dakika Kızılay´a 11 km 20 dakika